Pulser sende suyunu çıkardın normalde o fiyata 4 pompa 4 tank otomasyonu herşey dahil veren varmı ben duymadım 10 000 Dolardan aşağı görmedim ama şuan süleyman beyin yazdığı fiyata bakacak olursak çok uygun bir fiyat
Arkadaşlar burada aşağılayıcı veya kırıcı konuşmayalım firma ismi vermemeye dikkat edilin cünkü burası genele hitabendir. o yüzden firmaların politikası ne olursa olsun bu tür davranışlar hoşnut değildir. Saygılarımla
Pulser sende suyunu çıkardın normalde o fiyata 4 pompa 4 tank otomasyonu herşey dahil veren varmı ben duymadım 10 000 Dolardan aşağı görmedim ama şuan süleyman beyin yazdığı fiyata bakacak olursak çok uygun bir fiyat
Sen Süleyman beyin avukatımısın ki onun adına cevap veriyorsun Ben kendisine gayet normal bir soru sordum hepsi bu. Aldığım izlenim otomasyonun fiyatının bu olduğu ben de açmasını istedim.
Evet marketçi kardeşim, pulser gibi arkadaşlar olduğu sürece TURPAK ve ASİS gibi kazıkçı firmalar hep olur. Alışmışlar bir kere ...
Turpak ve Asis hakkında ne biliyorsun da konuşuyorsun anlayamadım. Ne bilgin var da neyi karşılaştırıyorsun. Bahsedilen iki firma neye göre pahalı ? çalışan ve garantili sistemler satıp arkasında durdukları için mi pahalı ve tercih ediliyor ? yazdıklarınızdan şu anlaşılıyor ki sizler işi bilen anlayanlar, iki firmanın sistemini kullanan herkes bu işi bilmeyen, mukayese yeteneği olmayan (iyi, kötü, ucuz veya pahalıyı ayırt edemeyen) kişiler.Bu mudur anlatmak istediğin.?
Ben kimsenin avkatı değilim pulser bu birincisi, ikincisi ben orada suyunu çıkartmışsın derken Süleyman beyin oradaki yazılarına binayen söyledim çünkü orada şöyle bir ibare senin dikkatini çekmemiş anlaşılan HERŞEY DAHİL "her şey dahil 4.500$'dır. (prob ve montaj dahil)" bu sana neyi anımsatıyor bilmiyorum. üçüncü bir husus sadece Turpak ve Asis bu konuda uzun zamandır çalışıyo olabilir ama onlara rakip çıkılamayacak anlamına gelmez. Siz savelin çalışma sistemini biliyormusunuzki yada parçalarının garantisiz parçalar olduğunu biliyormusunuz ki "çalışan ve garantili sistemler satıp arkasında durdukları için mi pahalı ve tercih ediliyor ?" böyle bir yazıyı yazma zahmetinde bulunuyorsunuz. burada kimse kimsenin markasını veya ürününü aşağlama yetkisi yoktur. Ben kimsenin avkatı değilim avkatlıkta yapmam ama doğru gördüğüm veya bildiğim şeyi söylerim. Saygılar herkese
Ben kimsenin avkatı değilim pulser bu birincisi, ikincisi ben orada suyunu çıkartmışsın derken Süleyman beyin oradaki yazılarına binayen söyledim çünkü orada şöyle bir ibare senin dikkatini çekmemiş anlaşılan HERŞEY DAHİL "her şey dahil 4.500$'dır. (prob ve montaj dahil)" bu sana neyi anımsatıyor bilmiyorum. üçüncü bir husus sadece Turpak ve Asis bu konuda uzun zamandır çalışıyo olabilir ama onlara rakip çıkılamayacak anlamına gelmez. Siz savelin çalışma sistemini biliyormusunuzki yada parçalarının garantisiz parçalar olduğunu biliyormusunuz ki "çalışan ve garantili sistemler satıp arkasında durdukları için mi pahalı ve tercih ediliyor ?" böyle bir yazıyı yazma zahmetinde bulunuyorsunuz. burada kimse kimsenin markasını veya ürününü aşağlama yetkisi yoktur. Ben kimsenin avkatı değilim avkatlıkta yapmam ama doğru gördüğüm veya bildiğim şeyi söylerim. Saygılar herkese
Tekrar merhaba,
Emin olun özellikle bu sektörde yıllarını geçrimiş biri olarak bir ürüne fiyat verilirken kullanılan ifadelerin ne kadar aldatıcı olabileceğini, çoğu zaman verilen tekliflerde bir çok hususun keşif neticesine göre ilave edileceğinin bile belirtilmediğini ve anket sayfasında adı geçen firmaların tümünün sistemlerini tüm detayları ile bilen biri olarak konuşıyorum.
Yazdıklarımın altında anlam aramanıza gerek yok çünkü bildiğim , emin olduğum noktaları zaten açık açık yazıyorum.Ama bir kaç kişi ile çevirmeye çalıştığınız bu reklam faaliyetine istinaden benim de bu forumun bir üyesi olarak bazı şeyleri sormaya doğal olarak hakkım var herhalde.
Buna göre siz savel bayisi olabilirsiniz; mümkün , savelin en iyi sistem olduğunu düşünebilirsiniz; sizin fikriniz, zikrettiğiniz diğer firmalar hakkında çeşitli yorumlar getirebilirsiniz ; sizin fikriniz (benim fikrim umurlarında bile olmadığı) ancak lütfen şunu unutmayın ki burası bir forum.sizin veya savelin web sayfası değil. Buna göre herkesin aynı akoru basmasını bekleyemezsiniz.
Arkadaşlar bir hususu aydınlatayım. Savelin otomasyonu kablosuz sistem olduğundan ve ABÜ'den haberleştiğinden (zaten bu zorunlu) keşif yapma zorunluluğu yok. Keşif yapma kablolu sistemlerde ve özellikle yazarkasa öncesi dönemlerde olmazsa olmaz bir şarttı. Ancak yukarda belirtiğim gibi artık pompa protokollerinin önemsizliği ve istasyon beton kırma işlemlerinin olmaması nedeniyle keşif maliyetini biz otomatikmen fiyattan düşürüyoruz.
bir taraftan kampanya yapıp fiyat veriyorsunuz, öte yandan prob hazır değil diyorsunuz. diğer taraftan prob fiyatı veriyorsunuz. sanırım aklınız biraz karışık. bir de wayne pompaları üzerinde oynayarak "değişim başladı" sloganları atmanız da enteresan.
Prob sahaya çıkmadan belgesi de olamaz. İlgili sertifika başvuruları için çalışır örneklerin ilgili kurumlarca test edilmesi gerekir. Ancak şu anda ben de anlamadım. Ürün var mı ? yoksa neden fiyat var ? fiyatı varsa sertifikaları var mı ? en önemlisi hiç kullanıcısı var mı ?
Prob sahaya çıkmadan belgesi de olamaz. İlgili sertifika başvuruları için çalışır örneklerin ilgili kurumlarca test edilmesi gerekir. Ancak şu anda ben de anlamadım. Ürün var mı ? yoksa neden fiyat var ? fiyatı varsa sertifikaları var mı ? en önemlisi hiç kullanıcısı var mı ?
birkaç soru:
madem ürün tam değil, neden fiyatı deklare ediliyor?
madem belgeleri hazır değil nasıl bir dağıtıcı ile anlaşmak üzereler?
önce bağlayıp sonra mı belgelendirecekler?
ürün nihai haline gelmeden nasıl oluyor da bitmiş gibi reklam yapılıyor?
birkaç soru:
madem ürün tam değil, neden fiyatı deklare ediliyor?
madem belgeleri hazır değil nasıl bir dağıtıcı ile anlaşmak üzereler?
önce bağlayıp sonra mı belgelendirecekler?
ürün nihai haline gelmeden nasıl oluyor da bitmiş gibi reklam yapılıyor?
Bu konuda fikrimi daha önce de buarada açıkça belirtmiştim. Ancak belki yanlış anlaşıldım belki de hiç anlaşılamadım. Ama dedim ki mesele yapmak değil satmak. Sattıktan sonra da arkasında durmak. Sonuç, piyasadaki firmalara sataşmak, bir şekilde suni bir gündem ile akıllarda kalmaya çalışmak(bir çeşit reklam anlayışı olabilir ?)
evet kesinlikle reklam peşindeler. siteyi de sarmış durumdalar. değişim başlıyor adı altında sundukları ürün nedense bana buram buram wayne ovation serisini hatırlattı. umarım otomasyonları da böyle resim-rütuş tekniği ile üretilen birşey değildir. yoksa yazık olacak bağlayan istasyonlara....
Arkadaşlar ben Savel'in ürettiği o pompaları gidip Fuelsis'de gördüm. Gerçekten şaheserlerdi. Sonra o pompalar Azerbaycan'a gönderildi. Yani rutuş mutuş değil. Kendimizi kandırmayalım.
evet kesinlikle reklam peşindeler. siteyi de sarmış durumdalar. değişim başlıyor adı altında sundukları ürün nedense bana buram buram wayne ovation serisini hatırlattı. umarım otomasyonları da böyle resim-rütuş tekniği ile üretilen birşey değildir. yoksa yazık olacak bağlayan istasyonlara....
resim rutuş şeklınde urunmu onemli sence yoksa calısmasımı?baglayan ıstasyona gelınce ya oda resım rutusa meraklıysa??????
arkadaşlar sektörün dışından biri olarak size gülüyorum okudukça lütfen çocukça yazılarla nereye varabiliriz ki, eğerki savelin sitesine girip orada pompa otomasyonu bölümüne girdiğinizde demo download bölümünden indirip denediniz mi yada baktınız mı? Bu kadar karalama kampanyası neden anlamış değilim doğrusu, Siz diyorsunuz ki, sektörde uzun yıllardır içindeyim şöyle böyle ben sektörde olmama rağmen incele zahmetine girerken siz sitede laf olsun torba dolsun nitelercesine karalarcasına hatta ürünlerinin bir resimden ibaret olduğuna varana kadar yazdınız çizdiniz. Savel firmasından kimse size burada herhangi bir cevap vermediler. Acaba düşündünüz mü neden cevap vermediler aradınız mı? otomasyon hakkında bilgi istediniz mi? bunlar hep yaşanan şeyler ama yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalar siz burda çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Saygılarımla
herkese iyi çalışmalar mesajları baştan sona kadar okudum pulserle sektörpolisin söyledikleride mantıklı diğer arkadaşlarında, yanlız forumun bir amacı olmalı reklam konusuna gelince bunda sıkıntı duyacak bişey yok savel zaten sitenin girişine parasını vererek reklamını koymuş adam reklam yaptığını saklamıyorki adamlar bişeyler yapmış bi proje plan dahilinde emek vererek bir ürün yapmış fiyatını isterse gelişine verir gene reklam yapar burda bu kadar gerilecek bişey yok yani arz talep meselesi isterse 1 isterse 1000 tane satılsın bizi ilgilendirmez s.serkan kardeşte bi beyin den bahsetmişti adamı topa tuttular nerdeyse yani yeni fikirlere açık olmak lazım foruma gelince
Forum nedir :Değişik görüş ve fikirlere sahip kişilerin herhangi bir konudaki sorunları tartışarak, sorunlar hakkında fikir belirterek bir sonuca varması için yapılır. Forumda bir konu hakkında başkan yönetiminde düşünceler paylaşılır. Dinleyiciler de konularla ilgili fikirlerini belirterek konulara açıklık getirir .Herkesin konuyla ilgili soru sorma, görüş bildirme hakkı mevcuttur burda herkes fikirlerini projelerini paylaşabilir
yeni üreticilere destek olmak lazım. sleyman bey birşey yaptıysa ekmeğini de yiyecektir. asisler turpaklar şapkadan çıkan tavşan değiller. emekle,zamanla bir yerlere geldiler. inşallah süleyman kardeş de biryerlere gelir. yeter ki amaç temiz olsun,niyet bu memleketin taşı üstüne taş koymak, ekmek kapısı açmak olsun. yaşasın rekabet,yaşasın mücadele. [kominist söylem gibi oldu :)))]
Otomasyno hakkında, pompa hakkında bildiklerini paylaş ta bizde yorumlarımıza gülelim. Ya da iyisi mi sen bildiğin konuda yorum yap ve bırak ki herkes bildiği konuda konuşsun ve yorum yapsın. Nedir bu kardeşim herşeye atlayıp herşeye yorum yazıyorsun. ama bana öyle geliyorki söy
ledikleinin çoğunun altı altı boş. Burası bir forum, herkes pekala görşünü, düşüncesini paylaşabilir buna kimse de bir şey söyleyemez ancak ait olmaya veya yaklaşmaya çalıştığın grubun ürünleri hakkındaki önyargılı fikirlerini emin olmadan insanlara empoze etmeye çalışma lütfen.
Orjinalini yazan: marketci
arkadaşlar sektörün dışından biri olarak size gülüyorum okudukça lütfen çocukça yazılarla nereye varabiliriz ki, eğerki savelin sitesine girip orada pompa otomasyonu bölümüne girdiğinizde demo download bölümünden indirip denediniz mi yada baktınız mı? Bu kadar karalama kampanyası neden anlamış değilim doğrusu, Siz diyorsunuz ki, sektörde uzun yıllardır içindeyim şöyle böyle ben sektörde olmama rağmen incele zahmetine girerken siz sitede laf olsun torba dolsun nitelercesine karalarcasına hatta ürünlerinin bir resimden ibaret olduğuna varana kadar yazdınız çizdiniz. Savel firmasından kimse size burada herhangi bir cevap vermediler. Acaba düşündünüz mü neden cevap vermediler aradınız mı? otomasyon hakkında bilgi istediniz mi? bunlar hep yaşanan şeyler ama yiğidi öldür hakkını yeme demiş atalar siz burda çamur atmaktan başka birşey yapmıyorsunuz. Saygılarımla
Ben artık forumda bir söz etmek istemiyorum. çok şey bilmek değil altı boş veya dolu önemli değil ben orada bir fikrimi veya o an düşündüğüm bir düşüncemi yazmışım siz diyorsunuz ki sen bilmiyorsun konuşma hakkın yok bu durumda ben küçüklüğümü bilerek saygı duyarak susmaktan başka birşey yapamam.
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma