Anlaşma yaptığınız dağıtım şirketinin erzurum merkezli kars,ağrı,erzincan,ardahan,artvin,ığdır,bayburt ve gümüşhane illerinde bayileri varsa ve tecrübeli otomasyonculara ihtiyacınız varsa bu bayiliğe talipolmak isterim.
Web sitenizi inceledim. Çözümler başlığı altında yer alan pompa, kompresör, dalgıç gibi ürünleri kendiniz mi üretiyorsunuz. Kendiniz üretiyor iseniz nerede üretiyor ve Fabrikanın Kapasitesi konusunda bilgi ltf. Eğer İthalatçı iseniz bunuda belirtir misiniz.
Arkadaşlar dağıtım firmasıyla görüşmeler henüz sonuçlanmadı olumlu bitmesini umuyoruz.Bazı arkadaşlar anlaşma yapıldı diye anlamışlar yanlış anlama olmuş.
Sitemizde gördüğünüz komrp,dalgıç kendi üretimimiz değildir.Pompaların belgeleri tamamlanmak üzere bütün elektronikler bize ayittir.Pompalar konusundada iddialıyız türkiyede kullanılan beyinlerden üstün olduğunu düşünüyoruz.Pompanın elk. arızalarını istasyona gitmeden internet aracılığı ile tesbit ve müdahale etmek gibi özellikleri bulunmaktadır.Üretim konusunda ortak çalıştığımız bir firma var.Üretim yeri çok büyük olmamakla beraber 650 m2 dir.
İsim vermem şuan için doğru değil.Asis savelin üretim yapmasından rahatsız olmaktadırŞu an tank probu yapmaktayız daha doğrusu yaptık son tesleri yapılmakta ve bu aşamada asis arayıp bizim ürünümüzü taklit ediyorsunuz diye bizi araması ne kadar doğru birşeydir. Birde arkadaşlar isimlerinizi açık açık yazın neden isimlerinizi yazmıyorsunuz.
Valla metin bey kim rahatsız olursa olsun sonuçta herkez ekmek yiyecek, tabiki asis'te piyasaya yeni bir firmanın girmesini istemiyor taklitçilik yakıştıması çok kötü bir durum asis gibi bir firma için.
bence savel trigon olarak pompa ürettiğinde diğer üreticileri ne kadar tedirgin ettiyse tank seviye ölçüm cihazı üretince de asisi o kadar tedirgin edecektir. unutmayın ki mesele cihazı yapmak değil pazarını bulmaktır.
2003 yılından bu zamana kadar (halen devam etmekteyim) Bilişim sekteründeyim.Batı Karadeniz bölge bayiliğine talibim. Seç kuralları hakkinda bilgi ve tecrübemiz var. Beko Profilo Teknoloji marka arabirimleri hakkında bilgi ve tecrübemiz var. Yeterli ve Deneyimli Teknik Personelimiz var. Bayilik verilmesi durumunda ekipmanlarımızla çok kısa bir sürede bölge sahamızda çalışmalara başlayabiliriz. Size özel mesajla irtibat bilgilerimizi vermiştim.
İsim vermem şuan için doğru değil.Asis savelin üretim yapmasından rahatsız olmaktadırŞu an tank probu yapmaktayız daha doğrusu yaptık son tesleri yapılmakta ve bu aşamada asis arayıp bizim ürünümüzü taklit ediyorsunuz diye bizi araması ne kadar doğru birşeydir. Birde arkadaşlar isimlerinizi açık açık yazın neden isimlerinizi yazmıyorsunuz.
Konuyu çarpıtıyorsunuz. Arayıp taklit ediyorsunuz mu demiş ? yoksa size öyle aktarmış olmasın süleyman bey ?
Yeni Ürettiğiniz Pompalar Hayırlı olsun gerçekten şık duruyor. yalnız Web sitenize henüz eklememişsiniz sanırım sitede güncelleme yok sanırım uzun zamandır.
Konuyu çarptırma diye birşey yok.Gözleri görmeyen birine görmediğini ima etmek için sen körsünmü demek lazım.
Bundan sonra bizim için kimin ne düşündüğü önemli değil. Bizim neler yaptığımızı ve neler yapabileceğimizi sektöre göstermek önem taşımaktadır.
Bunun ilk adımları başladı bile?
Bu konuda birşey bilmeden yorum yapıyorsun, boş konuşuyorsun. Diyaloğun taraflarından biri bile değilsin. Hoş kim olduğunuzu da bilmiyorum ama, Süleyman bey ile konuşan da benim. Git te sor bakalım ne demişim kendisine. Bu arada reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı her zaman iş yapmaz. pazar kimsenin malı değil tabii ki yeni firmalar şans arayacak. Aksini düşünmek veya konu hakkında yeterli bilgisi olmayanların aklında böyle bir izlenim yaratmaya çalışmak ajitasyondan başka birşey değil.
pazar ortada, iş ortada, güç ortada işçilik ortada. Ürününü üretebilen, kararlı biçimde ardında durup aslanlar gibi sahip çıkabilen tabi iş yapacak. buna kimsenin birşey söylemeye de hakkı yok.
Böyle bir şey olduysa bile buraya taşımanız doğru değil,böyle bir şey söylenmiş olması sizi yüceltiyormu? 3 gün sonra yeni bir firma için siz böyle iddialarda bulunursunuz bu sektör maalesef böyle.
Trigon ile tamamen farklı firmalardır.Süleyman bey daha önce trigon firmasına ortak olduğu için yazılımı kendisine ayit olan pompa elektroniğini o firma içinde kullanmıştır.Şimdi kulandığımız yazılım tamamen geliştirilmiş olup yeni teknolojiler eklenmiştir.Otomasyonda bize ayittir.Umarım yeterince açıklamalı olmuştur.
Savel firmasını kutluyorum yeni pompaları cok güzel ama unutulan birşey var serevis ve bayi ağınız pompa yapmak sorun değil bence onemli olan satış sonrası hizmetler trigon da yeni pompa yaptı ve x5 beyin bazı pompalarında meksan pulser,meksan brodi,tokeim brodi kullanıyor su anda kadoil lere ve bpetlere veriyor pompanız çoık şık ve güzel tasarlanmıs pompa beyni ve brodi(debi metreler ne markadır.)
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma