Anasayfa   Kayıt Ol      Üye Listesi    Takvim    Arama    Yardım          Giriş 

PetrolForum
      Kilitli ForumHava Saatleri
            Kilitli ForumTeknotes

Mesaj icon Konu: şikayetim var..
Sayfa   2 Sonraki >> Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder

Sponsor: SAVEL Elektronik Mühendislik Bilişim Ltd. Şti.

Yazar Mesaj
Havasaatizede
Misafir
Misafir
Üye Bilgileri  
Alıntı Havasaatizede Cevaplabullet Konu: şikayetim var..
    Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2006 Saat 19:27
merhaba petrolcüler.ben bir PO bayisi olarak PO'ya yaptığım şikayetlerden bir sonuç alamadım.Belki buradan sesimi duyurabilirim.
İstasyonumuzda bulunan Teknotes marka hava saati sanki bize bir külfet olsun diye petrol ofisi tarafından gönderilmiş.Kullanım zorluğu yanında devamlı arıza çıkarması ve gelen arkadaşların devamlı fatura kesmesi sonucu şimdiden birkaç tane yeni ve sağlam hava saati parası harcamış bulunuyoruz.Bizim zararımızı kim karşılayacak?
Varsa bir yetkili cevap bekliyorum.İyi çalışmalar..
IP
TETSUYA
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 16
Üye Durumu:
Alıntı TETSUYA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2006 Saat 21:04
at cöpe kimse ben karşılarım demez
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kokusu sinerse bir daha çıkmaz.
Kullanıcı No.: 4
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2006 Saat 07:18
Orjinalini yazan: Havasaatizede

merhaba petrolcüler.ben bir PO bayisi olarak PO'ya yaptığım şikayetlerden bir sonuç alamadım.Belki buradan sesimi duyurabilirim.
İstasyonumuzda bulunan Teknotes marka hava saati sanki bize bir külfet olsun diye petrol ofisi tarafından gönderilmiş.Kullanım zorluğu yanında devamlı arıza çıkarması ve gelen arkadaşların devamlı fatura kesmesi sonucu şimdiden birkaç tane yeni ve sağlam hava saati parası harcamış bulunuyoruz.Bizim zararımızı kim karşılayacak?

Eğer mekanik hava saati ile ilgili sıkıntılarınız hala devam ediyorsa, elektronik hava saati almanızı tavsiye ederim. Elektronik Hava Saatlerinde pek arıza çıkmaz. Çıkan arızada zaten mekanik hava saati ile aynı olan hortum jack arızalarıdır ( Kullanıcı hatalarından kaynaklanır ). Fakat Elektronik Hava Saatlerinde jack ve hortumu ilkokul öğrencisi bile değiştirebilir. Servise ihtiyaç duymassınız. Hortum ve jackıda Karaköyden temin edebilirisiniz.

Not: Hava Saatleri pompa gibi istasyon personeli tarafından kullanılmaz. Sürücüler kendileri kullanır. Kaba kullanan insanlardan, hırsızlık ve yanlış kullanımdan dolayıda arızalanabilir. Belirtmiş olduğunuz Hava Saati üreticisinin 3000 e yakın Hava Saati istasyonlarda yer almaktadır. Hava Saati gözden uzak bir yerde ise bu problemleriniz ne takarsanız takın devam edecektir.

Petso, Tora, Mepsan, Tekser,Mekser, Yenen gibi firmaların elektronik hava saati ürünleri bulunmaktadır.

Bol kazançlar.

Düzenleyen karekok - 07 Ekim 2006 Saat 07:25
IP
©..®
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 19
Üye Durumu:
Alıntı ©..® Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2006 Saat 16:45
Bizde Pcl marka mekanik hava saati var ve hala tıkıt tıkır çalışıyor :)
Bir cihazın kaliteli olması için illaki elektronik olması gerekmiyor.Kaliteli bir mekanik cihazda pek ala ufak tefek olası arızalar dışında,ciddi zararlar vermeden yıllarca çalışabilir.
Ama yinede bu Pcl saati değiştirmeyi yada yanına yeni bir elektronik takmayı düşünüyorum.Çünkü artık Pcl nin yedek parça bulma sıkıntısı var.Petso hava saatini inceledim.Elektronik kısım Airtec marka,bu markayı tanıyorum sanırım bir ara Baransay getiriyordu.
Evet piyasa belli,ürünler belli.Kendimize göre en uygununu ve kalitelisini bulup ona göre karar verebiliriz.
Kolay gelsin herkese..
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2006 Saat 11:10
Orjinalini yazan: ©..®

Bizde Pcl marka mekanik hava saati var ve hala tıkıt tıkır çalışıyor :)
Bir cihazın kaliteli olması için illaki elektronik olması gerekmiyor.Kaliteli bir mekanik cihazda pek ala ufak tefek olası arızalar dışında,ciddi zararlar vermeden yıllarca çalışabilir.
Ama yinede bu Pcl saati değiştirmeyi yada yanına yeni bir elektronik takmayı düşünüyorum.Çünkü artık Pcl nin yedek parça bulma sıkıntısı var.Petso hava saatini inceledim.Elektronik kısım Airtec marka,bu markayı tanıyorum sanırım bir ara Baransay getiriyordu.
Evet piyasa belli,ürünler belli.Kendimize göre en uygununu ve kalitelisini bulup ona göre karar verebiliriz.
Kolay gelsin herkese..

Hava saatinin elektronik olması tabiki kaliteli olduğu anlamına gelmez. Böyle birşey söylediğimi de hatırlamıyorum.  Zaten daha önce yazdığım mesajımda da Elektronik veya mekanik hava saatlerinde  benzer arızaların olduğu yani hortum jack arızası dışında pek arıza olmadığını da belirtmiştim. Ama Elektronik Hava Saatleri mekaniklere göre daha kolay tamir edilebilmektedir. Elektronik aksamın mekanik aksama göre bozulma olasılığı daha düşüktür. ( üreticiden üreticiye değişmektedir )  
    Bence günümüzde hava saatleri elektronik olmalıdır.  Özellikle küçük araç kullanıcıları elektronik hava saatini istasyonlarda aramaktadır. Ama yinede Minibüs, midibüsler için mekanik hava saatinide istasyonda tutmakta yarar vardır.

Unutmadan ""çınçınlı PCL mekanik"" bir efsanedir. 

Düzenleyen karekok - 08 Ekim 2006 Saat 11:17
IP
©..®
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 19
Üye Durumu:
Alıntı ©..® Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2006 Saat 12:37

Sayın karekök beni yanlış anladınız herhalde.Sizin dediklerinize karşı değildi benim sözlerim.Ben şikayeti olan arkadaşın kullandığı hava saatinin üreticisine bir gönderme yapmak istemiştim.Yani mekanik cihazda yapılabilirse kaliteli olur diye...Neyse...

çınçınlı pcl tanımlamanıza katılıyorum :)

IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2006 Saat 15:57
Orjinalini yazan: ©..®

Sayın karekök beni yanlış anladınız herhalde.Sizin dediklerinize karşı değildi benim sözlerim.Ben şikayeti olan arkadaşın kullandığı hava saatinin üreticisine bir gönderme yapmak istemiştim.Yani mekanik cihazda yapılabilirse kaliteli olur diye...Neyse...

çınçınlı pcl tanımlamanıza katılıyorum :)

afedersiniz sanırım yanlış anladım. esasında temelde aynı düşünceleri paylaşıyoruz. farklı düşüncelerede sahip olabiliriz elbette .  yeterki hem bizler hemde sitemizi ziyaret edenler birşeyler kazanabilsin.
IP
Havasaatizede
Misafir
Misafir
Üye Bilgileri  
Alıntı Havasaatizede Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2006 Saat 08:12
Tamam bütün bunlar iyi güzelde ben hala soruma cevap alamadım.Tabiki bende biliyorum yeni bir elektronik saat takmayı ama dediğim gibi benim şimdiye kadarki zararımı kim karşılayacak?
yani bu olay ne kadar ahlaki?
Kalitesiz bir mal yapıp bunu PO gibi büyük bir dağıtım şirketine kabul ettirmek(?) ve bu kadar bayiiyi mağdur etmek..
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2006 Saat 06:12

Tamam bütün bunlar iyi güzelde ben hala soruma cevap alamadım.Tabiki bende biliyorum yeni bir elektronik saat takmayı ama dediğim gibi benim şimdiye kadarki zararımı kim karşılayacak?
yani bu olay ne kadar ahlaki?
Kalitesiz bir mal yapıp bunu PO gibi büyük bir dağıtım şirketine kabul ettirmek(?) ve bu kadar bayiiyi mağdur etmek..

yüzlerce farklı insanın kullandığı tüm cihazlar arızalanır. bunun önüne geçilmez. hava saati bir akaryakıt pompası değildir. akaryakıt pompalarına müşteri dokunabiliyor mu ?. Kısacası zarar diye birşey yoktur. müşteriye promosyon olarak sunduğunuz hava saatini dağıtım şirketi size hediye etmiş. bence kendinizi şanslı saymalısınız.

hava saatinizde hortum ve jack dışında bir arızanız var mı? açıkçası sanmıyorum. bunlarda kullanıcıdan kaynaklanan problemlerdir. ne takarsanız takın, insanlarımızın kültür seviyesini yükseltmedikden sonra hiçbir şekilde çözülmez.

Ben bir örnek vereyim. Hava saatinin butonlarının hava jackı kullanılarak ayarlandığını biliyor muydunuz?. Allah-u Teala insanlara el vermiş ama eliyle butonları kullanması gerekirken jack ile değiştirmeye çalışanlar var.  Bu zihniyetteki insanlara ne yaparsanız yapın çözüm olmayacaktır.

Mümkünse hava saatiniziz çevresine bir kamera takın ve 24 saat kayıt altına alın. neden bozulduğunu daha iyi anlayacaksınız.

saygılarımla

Düzenleyen karekok - 10 Ekim 2006 Saat 06:13
IP
teknopet
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 20
Üye Durumu:
Alıntı teknopet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2006 Saat 07:37
MERHABALAR,

TEKNOTES HAVA SAATLERİNİN ÜRETİCİ FİRMASI OLARAK HAVA SAATİ PROBLEMLERİNİZİ GİDEREBİLİRİZ.

ELBETTE HER ÜRÜN ÇALIŞSIN DİYE YAPILIR. ANCAK, SIK KULLANILAN ÜRÜNLER ARIZA YAPABİLMEKTEDİR.

SERVİS, YEDEK PARÇA VE HER TÜRLÜ SORULARINIZ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ TELEFON NUMARALARINDAN TARAFIMIZA ULAŞINIZ.

PROBLEMİNİZİ ÇÖZMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZA EMİN OLABİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMIZLA,

YETKİLİ KİŞİ : AKIN KÖKSAL
TELEFON: 0312 395 85 70
FAX: 0312 395 85 74

IP
Ares
Moderatör
Moderatör
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 8
Üye Durumu:
Alıntı Ares Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01 Aralik 2006 Saat 07:22
Sorunun Çözülüp çözülmediğini merak ettim...

ayrica karakok'e bir not iletmek isterim (haddimi aşarak)   Big smile

"beni bir tek sen anladin, sen de yanlis anladin"      Big smile

far far away ares

Gürel GÖÇER
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01 Aralik 2006 Saat 10:00
Orjinalini yazan: Ares

Sorunun Çözülüp çözülmediğini merak ettim...

ayrica karakok'e bir not iletmek isterim (haddimi aşarak)   Big smile

"beni bir tek sen anladin, sen de yanlis anladin"      Big smile

far far away ares

ben seni anlıyordum ama anlamamış gibi davranıyordum. çünkü haklıydın bunu bende biliyordum
IP
admin
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1
Üye Durumu:
Alıntı admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02 Aralik 2006 Saat 14:56
Hala burada olduğunuzu bilmek güzel arkadaşlar..
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02 Aralik 2006 Saat 20:08
Orjinalini yazan: admin

Hala burada olduğunuzu bilmek güzel arkadaşlar..

hep buralardayız. gönülden bağlı olduğumuz arkadaşlarımızla bağımızı kesmedik. kesmeyizde. petrolforumun reklama ihitiyacı var. üye sayımızın artması gerekiyor.
IP
koala
Moderatör
Moderatör
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 17
Üye Durumu:
Alıntı koala Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10 Mart 2007 Saat 18:13
 bencede at çöpe kimse karşılamaz
IP
madensuyu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 260
Üye Durumu:
Alıntı madensuyu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14 Kasim 2007 Saat 07:57
Orjinalini yazan: karekok

Fakat Elektronik Hava Saatlerinde jack ve hortumu ilkokul öğrencisi bile değiştirebilir. Servise ihtiyaç duymassınız. Hortum ve jackıda Karaköyden temin edebilirisiniz.

Bu söyleminize katılamayacağım.Ne demek elektroniklerinkini herkes değiştirir mekaniklerinkini değiştiremez?

Hepsi hepsi bir kelepçe değilmidir bu?

Yanlış yönlendirmeyelim mümkünse...
IP
uniteam007
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 299
Üye Durumu:
Alıntı uniteam007 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16 Ocak 2008 Saat 23:01
 SELAM ARKADAŞLAR ELEKTİRONİK HAVA SAATLERİNİN İÇERİSİNDE EN İYİSİ MEPSAN'IN EXCEL HAVA SAATİDİR ARIZA DURUMUNDA BİRE BİR DEGİŞTİRME GARANTİSİ VAR HEMDE HİÇ BİR ÜCRET ALINMADAN SERVİS ÜCRETİDE DAHİL OLMAK ÜZERE İLGİLENEN ARKADAŞLARA GÜZEL İSKONTOLARLA VERİLİR VEYA SİZLERE EN YAKIN MEPSAN SERVİSLERİNİN TELEFONLARI TEMİN EDİLİR VERİLİR..HERKESE İYİ ÇALIŞMALAR
IP
dipetsan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 343
Üye Durumu:
Alıntı dipetsan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11 Nisan 2008 Saat 20:09

ÖYLE DİİYORLAR AMA HERŞEY LAFTA KALIYOR GÖNDERİYORSUN GARANTİYE GİRMİYOR NİYE FAZLA BASIN GELMİŞ VE ELEKTRİK YÜKSEK GELMİŞVS.

IP
spider
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 62
Üye Durumu:
Alıntı spider Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13 Nisan 2008 Saat 09:37
Tipik mepsan felsefesi. 
IP
Serdar
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 109
Üye Durumu:
Alıntı Serdar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24 Nisan 2008 Saat 19:53

Ben bu topici nasılda kaçırmışım...Kendi Teknotes cihazımla ilgili şikayetde bulunmak istesem aynen bende böyle yazardım..Gerçekten benide bıktırdı..çınçınlı hava saatim depoda duruyor, arada daralınca tekrar taksammı yerine diye düşünmüyor değilim...Bence PO , teknotes ile bu konuyu yeniden görüşüp mevcut saatlerimizi tadilatlada olsa elektroniğe çevirmeli...Ben kendi payıma masraflar ile ilgili katkı payı vermeye razıyım...
IP
mekserank
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 417
Üye Durumu:
Alıntı mekserank Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20 Mayis 2008 Saat 22:08
Eski PCL hava saati kadar randıman verecek yada onun ömrü kadar bakım yapılmadan çalışacak bir hava saati daha yok her ne marka yada üretim olursa olsun ...Eleştirilerinizi özeleştiri olarakta yapın bence daha samimi ve yapıcı olursunuz .... 
IP
madensuyu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı madensuyu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2008 Saat 12:42
Orjinalini yazan: mekserank

Eski PCL hava saati kadar randıman verecek yada onun ömrü kadar bakım yapılmadan çalışacak bir hava saati daha yok her ne marka yada üretim olursa olsun ...Eleştirilerinizi özeleştiri olarakta yapın bence daha samimi ve yapıcı olursunuz .... 

+1

Kesinlikle o saatler kadar sağlamı yok.Bozulsa bozulsa bi çanı bozulur ses çıkartmaz :)
IP
L-K-N-M-N-Z
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 436
Üye Durumu:
Alıntı L-K-N-M-N-Z Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2008 Saat 21:55

SAYIN mekserank A BENDE KATILIYORUM..

PCL SAATİN ÜSTÜNE NE MEKANİK NEDE ELEKTRONİK SAAT GELMEMİŞTİR..

HAVASAATİZEDE ARKADAŞIM;;  PO'DAN BENCE YENİ SAAT İSTEYİN DERİM..YANILMIYORSAM TEKNOTESİN PERİYODİK OLARAK %100 BAKIM KONTROLLERİ OLUYORDU.DEVAM EDİYORMU BİLMİYORUM..BAKIMLARDA SAATİN NE EKSİĞİ VARSA %100 DEĞİŞTİRİYORLARDI.VE TÜM HAVA SAATLERİNİN ARIZALARINI HOŞ GÖRÜN ; NEDE OLSA MÜŞTERİLER YOLDAN GELEN GEÇEN HERKES KULLANIYOR....
VE BU DURUMDAN BIKAN İSTASYONUN BİRİ NE YAPMIŞ BİLİYOMUSUNUZ;;
1 AD.TEKSER,1 AD.TEKNOTES,1 AD.PETSO,1 AD.ÇINÇINLI  HAVA SU SAATİNİ YANYANA TAKTIRMIŞ.4 TANE.
BAŞKA BİŞE DEMİYORUM.
IP
teknisyen
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 226
Üye Durumu:
Alıntı teknisyen Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2008 Saat 22:13
  Güzel çözüm olmuş :)  Biri olmazsa ötekine geç..
IP
karekok
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı karekok Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2008 Saat 21:01

Orjinalini yazan: madensuyu

Fakat Elektronik Hava Saatlerinde jack ve hortumu ilkokul öğrencisi bile değiştirebilir. Servise ihtiyaç duymassınız. Hortum ve jackıda Karaköyden temin edebilirisiniz.

Bu söyleminize katılamayacağım.Ne demek elektroniklerinkini herkes değiştirir mekaniklerinkini değiştiremez?

Hepsi hepsi bir kelepçe değilmidir bu?

Yanlış yönlendirmeyelim mümkünse...

değerli üyemiz ;

ben mekanik hava saatlerinin tamamını kastedmedim. Sadece Teknotes Mekanik Hava Saatinin Hortum ve Jackına göre Elektronik Hava Saatlerinin  jacky ve hortum değişiminin çok kolay olduğunu aktardım. Teknotes Mekanik Hava Saatlerinin parça değişimi oldukça güçtür. Servis gerektirir.

www.petrolforum.com
IP
madensuyu
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı madensuyu Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2008 Saat 13:48

değerli üyemiz ;

ben mekanik hava saatlerinin tamamını kastedmedim. Sadece Teknotes Mekanik Hava Saatinin Hortum ve Jackına göre Elektronik Hava Saatlerinin  jacky ve hortum değişiminin çok kolay olduğunu aktardım. Teknotes Mekanik Hava Saatlerinin parça değişimi oldukça güçtür. Servis gerektirir.

ben hortum ve hava jakından bahsetmiştim.Tabii ki içinden parça değiştirmek kolay değil..
IP
admin
Yönetici
Yönetici
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 1
Üye Durumu:
Alıntı admin Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21 Temmuz 2008 Saat 15:48
madensuyu; sanırım Teknotes marka hava saatlerini bilmiyorsunuz.
Bu hava saatlerinin hortum ve hava tabancaları (jak değil) diğerlerinden farklıdır.
Hava tabancası lastiğe hava basmaya ve aynı zamanda lastik içindeki havayı indirmeye yarar bir yapıdadır ve tabii buna bağlı olarak hortumda iki katmanlıdır.Hortum içinde ayrı ince bir hortum daha vardır.
O yüzden bunları değiştirmek bazen tam donanımlı servis elemanları için bile çok zor olabiliyor.

Teknik Özellikler:

• Bağlantı yapıldığında ekranda okunabilen lastik basıncı, tabanca üzerindeki basma ve tahliye tuşları ile ayarlanabilir.

IP
petroteknik
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 491
Üye Durumu:
Alıntı petroteknik Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2008 Saat 22:42
 bu işin ucu doğan gurbuna gdiyor aga
IP
Mit-Serdar
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 456
Üye Durumu:
Alıntı Mit-Serdar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03 Kasim 2008 Saat 09:19
 Değerli Arkadaşlar,
 Her alanda olduğu gibi gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerektiğine inanıyorum.Düşünün,uzun yıllar mekanik sistem ev telefonları kullandık ve bir çoğu belkide hiç arıza yapmadı.Ne varki hemen hepimiz elektronik telsiz telefonları tercih ettik.Bu nedenle hala mekanik hava saati diye ısrar etmenin çok gereksiz olduğu inancındayım.
Yılların tecrübesi ile üretilen ve ülkemiz sınırları içersinde 34 bölgeden servis hizmeti sunulan MİTES elektronik hava su saati alarak,rahat bir nefes alabilirsiniz.
Arkadaşların dediği gibi kullanıcı hatalarına dikkat edilmesi gerekir.
Saygılar..

IP
dipetsan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 343
Üye Durumu:
Alıntı dipetsan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03 Kasim 2008 Saat 20:02
 evet serdar arkadaşıma katılıyorum teknolojinin son harikalarından faylanmak gerek.
IP
LiDeR PoMpA
Üye
Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 510
Üye Durumu:
Alıntı LiDeR PoMpA Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06 Kasim 2008 Saat 21:59
 haklısın kardeş te hata sendede var yaptırım uygulayacaksın herşey bir yana tüketici hakları diye birşey var bir ürün aynı hatayı 3 kere verirse değiştirme yada yenisini alma hakkın var aynı markayı almak zorundada değilsin sen diğer po bayileri ile görüştünmü onlardada aynı sorun çıkıyormuymuş

TÜKECİ HAKLARI :)
LİDER AKARYAKIT
lider_akaryakit@hotmail.com
3.Sanayi sitesi P/2 Blok No:8 D.Bakır
0532 272 25 79- 0544 27 100 27

LİDERLERİN TERCİHİ..!
IP
sstay
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 542
Üye Durumu:
Alıntı sstay Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18 Aralik 2008 Saat 10:56
Orjinalini yazan: Mit-Serdar

Değerli Arkadaşlar,
 Her alanda olduğu gibi gelişen teknolojiye ayak uydurmak gerektiğine inanıyorum.Düşünün,uzun yıllar mekanik sistem ev telefonları kullandık ve bir çoğu belkide hiç arıza yapmadı.Ne varki hemen hepimiz elektronik telsiz telefonları tercih ettik.Bu nedenle hala mekanik hava saati diye ısrar etmenin çok gereksiz olduğu inancındayım.
Yılların tecrübesi ile üretilen ve ülkemiz sınırları içersinde 34 bölgeden servis hizmeti sunulan MİTES elektronik hava su saati alarak,rahat bir nefes alabilirsiniz.
Arkadaşların dediği gibi kullanıcı hatalarına dikkat edilmesi gerekir.
Saygılar..

evet güzelbir hava saati var fakat ankara bu hava saatinin servisliğini kim yapıyor bilgilendirirseniz sevinirim.
IP
Mit-Serdar
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı Mit-Serdar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22 Aralik 2008 Saat 14:08
 Değerli Arkadaşım,
 Öncelikle gecikmeli yanıt verdiğim için özür dilerim.Seyahet olunca siteye pek bakma fırsatı olamıyor.
Ankara bölge servislerimizi aşağıda belirtiyorum.Sorun olması halinde beni arayabilirsiniz.
Saygılar,
>Tümaks(Özer Tulunay):394 35 85
>Bapaş(Hidayet Özler,Hüseyin Öztaş):341 83 79
>Püdaş(Hakan Çelen):395 86 00
IP
cemilhanoz
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 356
Üye Durumu:
Alıntı cemilhanoz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26 Aralik 2008 Saat 22:48

Değerli Arkadaşım,
 Öncelikle gecikmeli yanıt verdiğim için özür dilerim.Seyahet olunca siteye pek bakma fırsatı olamıyor.
Ankara bölge servislerimizi aşağıda belirtiyorum.Sorun olması halinde beni arayabilirsiniz.
Saygılar,

***************MİTES FİRMASI İÇİN BİRSEY DENİYORUM  SAYGIN Bİ .FİRMADIR BENİMDE ÇALIŞTIĞIM BABAMINDA ÇALIŞDIĞI  KÖKLÜ  VE SAYGIN Bİ
FİRMADIR ...
SERDAR KARDEŞİN  BU FİRMAYA NE GETİRİSİ OLUR TARTIŞILLIR

IP
Mit-Serdar
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Üye Durumu:
Alıntı Mit-Serdar Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 Saat 09:02
 Yazık,
  Ne diyeyim.

IP
hoguz
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 328
Üye Durumu:
Alıntı hoguz Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 Saat 21:23
Orjinalini yazan: cemilhanoz

Değerli Arkadaşım,
Saygılar,

SENİN NE SEYEHATİN NEDE YALA....BİTER MİTES FİRMASI İÇİN BİRSEY DENİYORUM  SAYGIN Bİ .FİRMADIR BENİMDE ÇALIŞTIĞIM BABAMINDA ÇALIŞDIĞI  KÖKLÜ  VE SAYGIN Bİ
FİRMADIR ...
SERDAR KARDEŞİN  BU FİRMAYA NE GETİRİSİ OLUR TARTIŞILLIR

Saygı sınırlarını lütfen aşmayın söyleminiz hiç hoş değil.Zaten yazdığınızdanda bir şey anlaşılmıyor bozuk bir türkçe.
IP
pcs-ömerusta
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 555
Üye Durumu:
Alıntı pcs-ömerusta Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2009 Saat 21:45
  bu hava saatlerinin  arıza yapma olasılığı çok düşük değilmi arkadaşlar?  70-80  kez tamir etmişimdir ama öyle çok sorun  yaratabilecek  bi arıza göremedim ne varki içinde sorun  yaratıyor?
IP
ALPAY
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 572
Üye Durumu:
Alıntı ALPAY Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 13:05
 MEPSANCI ARKADAŞLAR HERZAMAN HALI  TAK HAVA SAATİNİ UNUT  SERVİSİ
IP
ALPAY
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 572
Üye Durumu:
Alıntı ALPAY Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2009 Saat 13:29
 HAVA SAATİNDEN HABER VARMI TAMİR OLMUŞMU
IP
efedemir
Yeni Üye
Yeni Üye
Üye Bilgileri  
Kullanıcı No.: 359
Üye Durumu:
Alıntı efedemir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22 Nisan 2009 Saat 18:06
 arkadasım senin istasyonunun kaskosu varsa hemen vur hava saatine sonra elektronik hava ve su saati al kasko yüzde seksenini karsılıyo bence hiç ugraşma
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.03 wwf-vb