Arkadaşlar okuduğum kadarıyla herkez kendine yontmuş durumu.Kimseyi yanıltmayalım lütfen!!! Pompa hidroliği, elektroniği ve kullanılan parça kalitesi dikkate alındığında gerçekçi bir sıralama aşağıdaki gibi olmalıdır.
1. Gilbarco 2. Wayne 3. Mepsan (Bigbang yada Vision serileri)
mekser-meksan başka tanımam...hem yerli ekonomik ..hem yaygın ..hemde deneyimli ekipleri var ..
Kesinlikle katılıyorum. Markayı marka yapan giydirmesi değil satış sonrası servisteki yaygınlığı, yedek parçada alternatifleriniz olmasıdır. Sektörel olarak kimse yedek parça yüzünden pompasının yatmasını hazmedemez.
pompa beyni satıyorum yazılımıyla destek veriyorum isteyen firmalar telefonumu arayabilir. sorunsuz bir sistem 0507 299 27 75 her firmanın beyni olsun bilgimizi paylaşıyoruz
selam arkadaşlar bütün yorumları okudum zannettim hepiniz imalatcısınız yaptıgınız ürünleri övüyorsunuz ama degilsiniz bir çogunuz servis siniz benin gibi eniyi pompa servisine kazandıran pompadır biri yazmış taktım beş sene arıza gitmedim diyor öteki takacan unutacan ozaman sen napacan bu arada:))
en iyi pompayı mepsan diyen arkadaşlara şaşıyorum....emişli mepsan çalışırken çalışan traktörün sesini duyamazsınız..okadar gürültülü...gilbarco ve tekser diyenlerede cevabım...bu pompalar ithaldir.. ülkeye daha çok getirisi olan yerli malı pompalar bana göre daha VATANSEVER dir...bu benim görüşüm marka yazmama gerek yok...bu gün yerli arabamız çıksa ülkede satış patlaması yapar bi durup düşünün NEDEN????
"SANAT'KARIN KİRLİ ELİ MEDENİYETİN AYNASIDIR"... m.kemal ATATÜRK
destek verelım yerlı uretıme ama yerlı ureticilerde pompanın hakkını versın yerlerde surundurmesın.batan bır uretıcinin urunu ureten arkadaslar butun sac kalınlıklarını degıstırtırmısler degıstırme ınceltme yonunde tabı.... boyle olmaz dıyenlere bak o fırma kalın sac kullanıyordu battı dıyor muş anlayana sıvrı sınek saz anlamayana davul zurna az
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma