Konu: Mekser artık Mepsan'ın Gönderim Zamanı: 13 Kasim 2007 Saat 14:51
Eskiden Meksan sonra Mekser olan akaryakıt pompası üreticisi şirketi,bir başka üretici firma olan Mepsan satın almış. Böylece Mepsan'ın yerli rakibi kalmamış bulunuyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
bu kadar korkmaya gerek yok...mepsan bütün meksan pompaları söküp yerine mepsanları ücretsiz takmazsa (ki böyle fantastik birşey yaparlarmı bilemem) istasyonlardaki pompalar eskiyene kadar meksanın adı devam eder.ayrıca mekser servislerinide europump almış diye duydum ki europump ta mekser in bütün parçaları sanırım vardır :)
Anlaşmalar bozulmuş mepsanın borcundan dolayı MEKSER Mepsana talip olmuştur.
Sebebi Mepsanın sahibi Levent Bulgurcunun ayrılmış olduğu ortağına 3 trilyona yakın ödemesi ve Barberoyu satın alması finansal yönden MEPSAN'ı tıkamıştır.
arkadaşlar bence bu başlık eskidi.Yeni başlık bulma zamanı geldi sanırım.Olayın şekli değişti çünkü...
konumuzda opet değil. Ama en kesin bilgi bende!!!
ortağından ayrılması, barberoyu alması ( ki daha parasını ödeyememiş) kirli çıkı mekserin, mepsanın gücünü ölçmesi, kısaca bu işten mekserin galip çıkmış olması bence...
bide unutmadan TOKHEİM de mepsana talip olmuş diye duydum. Ne kısmetli adammış levent bey...!!! :)
Efsaneler ölmez,Tıpkı Trabzonspor gibi Salih Mesudiyeli akıllı adamdır.Ali de ona çekmiş.Biz karadenizdeki bütün bayiler bu işin bozulmasına çok sevindik.En çok da Levent Bulgurcunun madara olmasına sevindik.Şimdi ne oldu Aldık diye çıktı piyasaya kaldı ortada,hadi allah kolaylık versin.
Mepsanın bir dönem almayı düşündüğü Mekser halen faaliyetlerine devam etmektedir. Yani Mekser dimdik ayakta. Hatta Mekser mepsana talip diye bir söylenti var.
bakın arkadaşlar levent bey mekser'i almak isteseydi alırdı hatta ve hatta 10 tane mekser alırdı ama demekki mekserin bulaşık işi çok oldugundan vaz geçmiştir artık mekser diye bişe yok buna anlayın artık ve bitmiş batmış bir firmadan daha ne bekliyorsunuz anlamış degilim neyini savunuyorsunuz mepsan en azından gelecegini görüyor ayriyetten mekser mepsana talip olmuş deniliyor mekserin mepsanı almasını bırak 1 tane servisine güçü yetmez
mepsan bu saatten sonra büyük adada 2 daire , 3 kare , 5 tane de dikdörtgen alır ancak.
2008 sonunda kim kaç tabanca satar , Kimin itibarı ne kadarmış, nasıl olurmuş tekrar konuşalım arkadaşlar...
bulaşık için insanlar bulaşık makinesi kullanır "unİTeam007" kardeşim. Ama illede merak ediyosan müsait bi zaman da göstereyim sana bulaşıklar nasıl temizleniyor!!!
BAK CANIM KARDEŞİM BEN BULAŞIK YIKAMASINI BİLMEM SEN BİLİYONDA NİYE YIKAMIYON DE BAKIYIM İNSAN OLAN BİRİSİ BİR ZAMANLAR YEMEK YEDİGİ TABAGA PİSLEMEZ HER HALDE KİM OLDUGUNU ANLADIGIMI ANLADIN GÜVENCİGİM 18 OCAKTA İSTANBULA GELECEM SENİ ZİYARET ETMEYE ÇALIŞACAGIM VAKTİM OLURSA SEN BANA BULAŞIK YIKAMASINI ÖGRET BEN SANA TANIMADIGIN KİŞİLER HAKKINDA YORUM YAPILMAMASI GEREKTİGİNİ ÖGRETİYİM OLURMU????
Forumda böyle tartışmalar ayıp olmuyormu.Hepiniz koca koca adamlarsınız. Kalitenizi neden düşürüyorsunuz? Herkesi akli selim olmaya davet ediyorum. Saygılar.
bakın bu konu fazla uzamaya başladı site yönetiminden özür diliyorum 1,2 bişe daha söyleyip dahada bişe yazmayacagım 1.ben kimseyle muhattab olmam sana diyorum güvenin adına konuşan arkadaş 2.ben muhattab olsam bile sizingibi seviyesiz kişilerle olmam 3.benim sorunum güvenle hem sanane yaranamı dokundu 4. UNİTEAM bu şekilde yazılır bunuda ögren aradaki büyük yazı ile yazdıgın sensin bunuda bil daha bişe demiyorum herkesden özür diliyorum........
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma